NYE HÆKLEDE KLUDE

HÆKLET SHOPPING NET

 

CAFE SHOPPEREN

 

 

Typisk hver gang der skal shoppes, indebære det også en tur på cafe…. Kalender, pung, telefon, creme og læbepomade – fast inventar i min taske! Så det er der selvfølgelig plads til i den nye Cafe Shopper og ikke mindst også lidt ekstra 🙂 

 

 

Min måler 30*27

Men husk at det er ikke sikkert, at din kommer til det samme – så derfor kan dine mål til hvor dine maskemarkøre skal sidde være noget andet, samt at det også kan være at du ønsker et bredere håndtag, så kan dine mål også ændre sig.

 

 

Materialer:
GARN = 100g sort ren bomuld, 200g råhvid ren bomuld
HÆKLENÅL = 3,5
STOPPENÅL
MASKEMARKØR

Forkortelser:
lm = luftmasker
fm = fastmaske
dfm = dybfastmaske
omg = omgang

* De hækles med dobbelttråd!

* Der hækles i spiral

 

1. OMG: slå 49lm op med den sorte farve.

2. OMG: 2fm i 2. lm fra nålen, 46fm, 4fm i sidste lm. (sæt maskemarkør i nu, da du nu starter på en ny omgang)

3. OMG: Lav en omg. med 1fm i hver maske

4. – ?. OMG: Hækl nu skiftevis en dyb fastmaske efterfulgt af en almindelige fastmaske, til at dit arbejde med den sorte farve måler 10cm.

Nu skifter du farve til hvid og laver 2 omg. fm’er.

Nu laver du igen skiftevis dybe fastmasker og almindelige fastmasker. Dette fortsætter du med til at dit arbejde måler 30cm. Altså 10cm sort farve og 20cm hvid farve.

 

 

Nu måler du op øverst hvor bred din taske er (det afhænger af din hæklefasthed). Så deler du det i 3 og sætter to maskemarkør så de indkredser det inderste (som på tegningen). Dette kommer til at udgøre dit håndtag på tasken, så mener du at det skal være bredere, så sætter du bare maskemarkørende længere fra hinanden. Bare du sørger for at det er lige for midten de begge rykkes. Dette gør du i begge sider. 

Nu laver du fortsat skiftevis dybe fastmasker og almindelige fastmasker, ind til at du når til den første maskemarkør. Nu tæller du maskerne imellem maskemarkørende plus dem dine to maskemarkøre sidder i, og laver det antal i lm’er som du lige har talt af masker. Efter du har hæklet rækken af lm’er fortsætter du med skiftevis dybe fastmasker og almindelige fastmasker. Dette gør du i begge sider. 

Når du nu igen når til at have hæklet skiftevis dybe fastmasker og almindelige fastmasker, frem til de lm’er du har lavet – laver du kun almindelige fastmasker i dine lm’er men fortsætter efterfølgende med skiftevis dybe fastmasker og almindelige fastmasker ind til, at du når til den anden side med lm’er, der hækler du igen kun almindelige fastmasker i. Dette gentager du endnu en omg. 

Omgangen efter laver du nu igen kun skiftevis dybe fastmasker og almindelige fastmasker, dette gentager du i to omg. og hæfter tråden.  

FÆRDIG er din cafe shopper 🙂       

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NYE HÆKLEDE KLUDE