HÆKLET SHOPPING NET

OPSKRIFT PÅ HÆKLET CARDIGAN TIL BØRN

Olivias Sommercardigan

 

 

Opskriften indeholder str. 0-3, 3-6 og 6-9 måneder.

Cardiganen egner sig godt her til sommermånederne, hvor der blot er brug for noget til at tage den lette brise. Den er også god til, hvis der skal tages middagslur i barnevognen og dynen vil blive for varm. 

Opskriften er meget nem at gå til, også for dem som er nybegyndere inden for det at hækle børnetøj. Opskriften indeholder billeder og beskrivelser, så det ikke skulle være til at tage fejl af hvad der skal gøres undervejs i arbejdet. Opskriften indeholder både vejleding til langærmet og kortærmet version.

Der hækles med enkelttråd af 100% bomuldsgarn og der bruges en nål 3.
Du kan også hækle trøjen i andet garn og nål str. dereefter, bruger du en større nål skal du huske, at trøjen også vil blive større så.   

Hvis man ønsker at lave den i andet garn, så vil jeg anbefale DROPS Baby Merino mix. Det er helt igennem fantastisk blødt og og lækkert at arbejde med. Jeg lavede str. 3-6 mdr. i langærmet og brugte 150g. med en nål 3. Ydermere har jeg også prøvet at lave 6-9 mdr. i Drops Big Merino mix, med en nål 4. På grund af garnet og størrelsen af nål, resulterede den i en str. svarende til 3,5 – 4 år.   

 

 

 

Opskriften koster 30,- og betales via Mobilepay. Du vil få oplyst nummeret som pengene skal overføres til, ved at sende en mail til: Haeklingtdsm@hotmail.com med dit navn og nummer. Når pengene er modtaget, vil du modtage en mail med opskrifterne vedhæftet som PDF fil. 

Jeg bestræber mig på at tjekke min mail hver dag, samt på at sende opskriften inden for 24timer.  

6 kommentarer

 • denhaekledeverden

  Tak Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hvor ER den bare yndig!!! Håber jeg snart får nogen flere børnebørn, så skal jeg da i gang!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • denhaekledeverden

  Det lyder dejligt Mie 🙂 vil du være sød at sende en mail til Haeklingtdsm@hotmail.com, med dit navn og nummer 🙂 så får du den ved tilbage oplyst nummer og får der tilsendt opskrifterne 🙂
  Mange hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Jørgensen

  Jeg vil gerne købe Olivias sommer cardigan opskrift.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • denhaekledeverden

  Hej Lisbeth 🙂 kan jeg få dig til at sende en mail til: Haeklingtdsm@hotmail.com. Det er der over du vil få informeret nummer osv. Mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Hansen

  Ønsker at købe opskriften på sommer cardigan

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HÆKLET SHOPPING NET