HÆKLET URO

HVILKE HÆKLENÅLE ER MINE FAVORITER

Infinity Hearts Rainbow hæklenåle

 

 

Der er efterhånden en del der har skrevet og spurgt mig om, hvilke hæklenåle jeg bruger, så hvorfor ikke skrive et indlæg om min erfaring indenfor hæklenålenes verden 🙂

 

Da jeg startede op med at hækle prøvede jeg mig frem med forskellige nåle, blandt andet Søstrene Grenes nåle, Clover Soft touch, Aluminiums nåle. Men da jeg fandt ud af at det der hækling, vist kom til at blive til lidt mere end bare en gang imellem og jeg begyndte at få lidt vabler og ømme fingre eftersom, at det foregik alle ugens dage – en del timer om dagen, så besluttede jeg mig for at prøve at købe et Infinity Hearts Rainbow.

 

Jeg valgte at bestille netop dette sæt, da jeg havde læst det skulle ligge godt i hånden og skulle være nemme at arbejde med, hvilket lød godt da det var et af mine problemer. Jeg må så også sige, at har bestemt ikke fortrudt mit køb. Jeg har lige fået mit tredje sæt hjem!

Jeg har erfaret igennem tiden at der er stor forskel, på hovedet og krogen på de forskellige hæklenåle.

Jeg har mange gange oplevet at garnet glider nemt af nålen, da krogen ikke “runder” nok så garnet ikke vil blive på nålen. Dette er ikke noget problem for mig ved Infinity Hearts Rainbow nålene, det er de nålene jeg har haft bedst erfaring med på det punkt.

 

Jeg har også flere gange oplevet at hovedet på nålen ikke glider ordentligt igennem maskerne, når jeg hækler. Igen så er der forskel på de forskellige nåle, og her er Infinity Hearts Rainbow nålene ind til videre den sikre vinder hos mig. Nålene har et lidt mere spids hoved end mange af de andre nåle jeg har arbejdet med, hvilket gør at den går lige igennem maskerne hver gang. Dette er med til at jeg kan arbejde hurtigere og at der ikke sker fejl i arbejdet.

 

Dette er nogle af de vigtigste ting for mig når jeg sidder og hækler. Så altså må jeg bare sige at Infinity Hearts Rainbow nålene, de opfylder mine ønsker til en hæklenål.

 

 

Derudover så har de også en pris der er overkommelig for de fleste, endda for et helt sæt med 11 str. i kan du købe lige her for meget fine priser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HÆKLET URO