HÆKLET GRYDELAPPER

NY DAMETRØJE

 

DAMETRØJE

 

Jeg har tidligere luftet på min Instagram profil at jeg har startet et samarbejde op med RITO.DK og det har jeg bestemt ikke fortrudt. De har gjort det muligt for mig med deres lækre garn og materialer, at udføre nogle af de projekter der  har været på tegnebrættet for mig.

 

 

Mit første projekt af voksentøj – denne damme trøje i str. M – er nu blevet til virkelighed og jeg mangler et par test hæklere til den, inden jeg kan udgive opskriften 🙂

Trøjen er lavet i det blødeste Drops Baby Merino Uld og med en nål 3. – farverne jeg har brugt, har jeg linket til nedenfor.

Hvis du ønsker at være test hækler skal du blot  skrive en mail til mig på: Haeklingtdsm@hotmail.com. Så finder jeg nogle stykker som test hækler og melder tilbage til dem  jeg har valgt via mail, hvor opskriften også vil blive tilsendt i.  De eneste “krav” der er til at skal være testhækler er, at du skal være bekendt og have erfaring med hækling, og du skal kunne færdiggøre trøjen inden for ca. 2 måneder, du står selv for at skaffe garnet. Til sidst skal jeg modtage en tilbagemelding på din oplevelse af, at arbejde med opskriften og selvfølgelig gerne et billede af dit færdige resultat – du må selvfølgelig også gerne kontakte mig undervejs i dit arbejde, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Jeg håber og glæder mig til at høre fra nogle af alle jer som følger med 🙂

Drops Baby Merino Lys grå og Mørk grå

 

1 kommentar

  • Malene

    Hej
    Hvor finder jeg opskriften på denne lækre sweater?
    Kh Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HÆKLET GRYDELAPPER